Dynasty banner

Innofactor® Dynasty™ Asianhallinta

Dynasty intro

Innofactor® Dynasty™ Asianhallinta on monipuolinen ohjelmistokokonaisuus, jonka avulla asiakkaamme toteuttavat mittavatkin tiedonhallintaprosessit. Prosessit ovat helposti muokattavissa eri toimialojen tarpeisiin. Innofactor® Dynastylle™ on myönnetty SÄHKE2-sertifikaatti.

Innofactor® Dynastyn™ päätoiminnallisuudet ovat asian- ja asiakirjahallinta, päätöstenhallinta, sopimushallinta ja yhteystietorekisteri.

Asianhallintaa 25 vuoden kokemuksella

Olemme kehittäneet Innofactor® Dynasty™ Asianhallintaa ja asianhallinnan sisältöosaamistamme jo vuodesta 1990. Seuraamme tiiviisti julkishallinnon päätöksentekoa ohjaavien vaatimusten kehitystä. Jatkuvat investoinnit omaan tuotekehitykseen, vahva ymmärrys julkishallinnon digitalisaatiosta sekä oma asianhallinnan tuotekehitystiimi ja projektitoimitusorganisaatio tuottavat johtavan suomalaisen asianhallinnan ratkaisukokonaisuuden.

Dynasty versiot

Moderni, selkeä ja suoraviivainen käyttöliittymä

User Interface

Innofactor® Dynasty™ Asianhallinta on suunniteltu käyttäjien ehdoilla. Sähköisellä työpöydällään käyttäjä havaitsee nopeasti hänelle oleelliset asiat ja toiminnot.

Käyttöliittymä on moderni ja helposti omaksuttava - työnkulut ovat selkeitä ja suoraviivaisia. Lisäksi käyttäjä voi muokata näkymiä tukemaan parhaalla tavalla omaa työskentelyään.

Devices

Mobiili – Käytä turvallisesti haluamallasi laitteella

Innofactor® Dynasty™ Asianhallinnan uusin versio toimii näppärästi kaikenkokoisilla mobiililaitteilla. Näin käyttäjä voi tehdä tärkeät asianhallinnan työosuudet - kuten sähköiset allekirjoitukset - mistä vain ilman kirjautumista työasemalle. Teknisesti nykyaikaisen HTML5-pohjaisen ratkaisun ansiosta sovellusta ei tarvitse asentaa, vaan sen käytön voi aloittaa milloin vain, millä laitteella vain. Ratkaisumme tietoturva, luotettavuus ja jäljitettävyys ovat huipputasoa ja vastaavat valtionhallinnon järjestelmien vaatimuksia.

Avoin ja yhteensopiva

Innofactor® Dynasty™ Asianhallinta on suunniteltu toimimaan saumattomasti osana julkishallinnon työskentelytapoja ja järjestelmiä. Asianhallinnan käyttäjät hyödyntävät vaivattomasti tuttuja Microsoftin tuottavuustyökaluja sekä uusimpia asiakkuudenhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmiä, joita organisaatiolla on jo käytössä. Tuote sisältää joustavia lisätoimintoja, kuten sähköisen kokouspalvelun, tiedonohjausjärjestelmän ja sähköisen allekirjoituksen. Innofactor® Dynasty™ Asianhallintaan on helppo integroida myös muut sähköisen asioinnin ja lupahallinnon palvelut, ja se täyttää kaikki julkishallinnolle asetetut asiankäsittelyä koskevat vaatimukset.

Dynasty Asianhallinta_2017

Lisätietoja

Max Falenius
Sales Director, Productized Solutions

+358 40 595 3645

Ota yhteyttä!Sertifikaatit ja tunnustukset