Episerver

Episerver Premium Partner

Episerver - Maailmanlaajuinen verkkosivustoalusta

Episerver yhdistää verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin auttaakseen yrityksiä tarjoamaan yksilöllisiä käyttökokemuksia asiakkailleen. Episerver Digital Experience Cloud™ yhdistää sisällön, verkkokaupan sekä monikanavaisen markkinoinnin työkalut yhteen alustaan. Verkkopresenssin kokonaisvaltainen hallinta aina asiakkaiden hankinnasta konversioon on Episerverillä helppoa.

Episerveriä käyttää päivittäin yli 250 000 verkkopalveluiden päivittäjää ja se toimii alustana yli 30 000 verkkosivustolle maailmanlaajuisesti. Asiakkaita on yli 8 800 globaalisti 30 maassa.

Episerver yrityksenä

Episerver on perustettu Ruotsissa vuonna 1994 ja sillä on toimistoja USA:ssa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Hollannissa, Etelä-Afrikassa, Australiassa, Singaporessa, Arabiemiraateissa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa. Yrityksen missiona on kehittää paras alusta digitaalisten kuluttajakokemusten tarjoamiseen ja auttaa asiakkaita tarjoamaan ensiluokkaisen käyttökokemuksen loppukäyttäjille – päätelaitteesta ja kanavasta riippumatta.

Innofactor kuuluu Episerverin kumppaniverkostoon.

More Information

Anne Mikkola-Nokso-Koivisto
Senior Web Concept Manager
anne.mikkola@innofactor.com
+358 50 352 6965
Contact us!