Innolog Banner

Innofactor® Innolog™ — Helppo ja kustannustehokas ratkaisu SOTE-sektorin henkilörekisterien käytön seurantaan ja lokitietojen hallintaan

Innofactor® Innolog™ on tehokas ratkaisu sosiaali- ja terveysalan organisaatioiden keskeiseen haasteeseen – henkilörekisterien lokitietojen automaattiseen seurantaan. Ratkaisu on käytössä suurilla SOTE-toimijoilla Pohjoismaissa ja se soveltuu erinomaisesti suomalaisille organisaatioille.

Miksi InnologReaaliaikainen automaattinen lokitietojen seuranta mahdollistaa väärinkäytösten välittömän havainnoinnin

Innolog kerää ja analysoi lokitietoja tarvittavista henkilörekistereistä. Ratkaisu havaitsee poikkeavat ja epätavalliset rekisterihaut sisäänrakennetun, helposti muokattavan säännöstön perusteella ja tiedottaa niistä välittömästi. Lokitietojen käyttöä voit seurata mm. hallintapaneelin kautta.

Nopea ja kustannustehokas ottaa käyttöön kaikenkokoisissa organisaatioissa

Innologin toimivuus, muokattavuus ja nopea käyttöönotto ovat olleet tärkeimmät valintakriteerit suurille terveydenhuollon organisaatioille. Näiden ominaisuuksien ansiosta ratkaisun käyttöönotto on asiakkaillemme vaivatonta ja kustannustehokasta.

GDPR-vaatimusten mukainen

Uusi EU:n tietosuoja-asetus edellyttää rekisterin hallinnoijia todentamaan henkilöstörekisterin käyttöhistorian. Innolog on GDPR-vaatimusten mukainen ja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden henkilörekisteritiedon automaattiseen seurantaan.

Innolog

Käytössä lukuisilla SOTE-sektorin asiakasorganisaatioilla

Innofactor on toteuttanut Innologin käyttöönoton merkittävillä SOTE-toimijoilla Pohjoismaissa. Suomalainen, johtava teknologiaosaaminen takaa laadukkaan palveluiden ylläpidon.

Innofactor on ketterä Pohjoismainen toimija, jolla on vahva SOTE-tuntemus

Innofactor on toteuttanut erilaisia innovatiivisia ratkaisuja sosiaali- ja terveysalan toimijoille monen vuoden kokemuksella. Vahva SOTE-sektorin digitalisaation ja asiakasorganisaatioiden tuntemus, sekä positiivinen palaute toimeksiannoista takaavat onnistuneen kumppanuuden nyt ja tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Hannu Laesvuori
Director, Healthcare and Welfare

+358 40 801 8222


Referenssit

Region Hovedstaden -sairaanhoitoalue (Tanska)
Järjestelmän piirissä 1 812 000 henkilön tietoa
Region Sjælland -sairaanhoitoalue (Tanska)
Järjestelmän piirissä 834 000 henkilön tietoa

OTA YHTEYTTÄ!