Siirry suoraan sisältöön.

Marko Lehtonen nimitetty Innofactorin talousjohtajaksi (CFO)

Hero Image

02.01.2018 08.45 CEST/EET (UTC +2)

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 2.1.2018 klo 8.45

 

Innofactorin hallitus on nimittänyt Marko Lehtosen konsernin talousjohtajaksi (CFO) viimeistään 12.3.2018 alkaen. Lehtonen toimii tällä hetkellä Inchcapen Pohjois-Euroopan talousjohtajana. Aiemmin hän on toiminut useissa taloushallinnon johtotehtävissä Siemensillä ja Keskolla. KTM Lehtonen toimii talousjohtajan tehtävässään Innofactorin johtoryhmän jäsenenä ja raportoi konsernin toimitusjohtaja Sami Ensiolle.

”Olen erittäin iloinen, että saimme Markon tiimiimme. Hänellä on oikeanlaista osaamista ja kokemusta tehtävään. Olen vakuuttunut, että hän pystyy tuomaan CFO:n tehtävään Innofactorin kasvun ja kansainvälistymisen vaatimaa liiketoimintanäkemystä sekä liiketoimintajohdon tukemista”, toteaa toimitusjohtaja Sami Ensio.

”Olen erittäin innostunut ja motivoitunut mahdollisuudesta osallistua Innofactorin kasvutarinaan. Haluan omalta osaltani luoda lisäarvoa osakkeenomistajille tukemalla yhtiön kasvustrategiaa ja saavuttamalla asetetut strategiset tavoitteet yhdessä muiden Innofactorin työntekijöiden kanssa. Uskon pitkän kokemukseni kansainvälisissä talousjohdon tehtävissä ja yritysjärjestelyissä antavan oikeanlaisia eväitä uuteen tehtävääni”, toteaa Marko Lehtonen.


Espoossa 2.1.2018

INNOFACTOR OYJ

Hallitus


Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja Pohjoismaissa. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Innofactorin asiakkaina on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Vuosina 2012–2016 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 28 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi