Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) valitsi Innofactorin sähköisen asiointijärjestelmänsä jatkokehitystoimittajaksi

12.09.2018 12.00 EEST (UTC +3)

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 12.9.2018 klo 12:00


Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) on valinnut julkisen hankinnan kilpailutuksessa Innofactorin toimittamaan ICT-asiantuntijapalveluita. Hankinnan kohteena on Innofactorin aiemmin toimittaman sähköisen asiointijärjestelmän jatkokehitys ketterillä menetelmillä, ja se pitää sisällään sopimuskauden aikaisten kehitysprojektien läpiviennin, tilauksen ja toimitusten vastaavuuden varmistamisen sekä uusien ominaisuuksien käyttöönotossa tukemisen. Lisäksi hankinnan kohteena ovat edellä mainittuun järjestelmään liittyvät tuki- ja ylläpitopalvelut. Sopimuskauden arvioitu alkamisajankohta on loka-marraskuu 2018 ja sen kesto on neljä (4) vuotta. Asiakkaan hankintapäätöksessä ilmoittama hankinnan arvioitu arvonlisäveroton kokonaisarvo on 2 087 941 euroa.

"On hienoa päästä jatkokehittämään tätä asiointikokonaisuutta Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselle. Meillä on pitkä kokemus vastaavien digitalisaatiohankkeiden toteutuksesta ketterillä menetelmillä ja olemme varmoja, että voimme yhdessä saavuttaa STEA:n tavoitteet tällä saralla. Kauppa vahvistaa entisestään Innofactorin johtavaa asemaa asianhallinnan markkinassa Suomessa", toteaa Innofactorin toimitusjohtaja Sami Ensio.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) on sosiaali- ja terveysministeriön hyvinvointi- ja palvelusosaston yhteydessä toimiva itsenäinen valtionapuviranomainen, joka vastaa Veikkaus Oy:n pelituotoista sosiaali- ja terveysjärjestöille myönnettävien avustusten valmistelusta, maksamisesta, käytön valvonnasta sekä vaikutusten arvioinnista. Lisäksi STEA viestii ja tiedottaa valtionavustusten hakemiseen ja käyttöön liittyvistä menettelyistä.

Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.


Espoossa 12.9.2018

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja


Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Plc
Puh. 050 584 2029

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja Pohjoismaissa. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Innofactorin asiakkaina on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Vuosina 2013–2017 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin yli 20 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi

Jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.