Siirry suoraan sisältöön.

Innofactor toteuttaa taloushallinnon järjestelmän yksityiselle suomalaiselle terveydenhoitoalan yritykselle

Hero Image

19.09.2018 10.55 EEST (UTC +3)

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 19.9.2018 klo 10.55


Suomalainen yksityinen terveydenhoitoalan yritys ja Innofactor ovat 19.9.2018 allekirjoittaneet sopimuksen Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations -pohjaisen ratkaisun toimittamisesta yrityksen taloushallinnon ohjaukseen. Ratkaisu on mahdollista myöhemmin laajentaa kattamaan uusia taloushallinnon ja toiminnanohjauksen toimintoja. Järjestelmän toimitus ja käyttöönotto tapahtuvat vuosien 2018 ja 2019 aikana, ja nyt sovitun toimituksen arvo on noin puoli miljoonaa euroa.

Innofactorin strategiana on kasvaa Microsoftin pilvipohjaisten liiketoimintaratkaisujen toimittajana Pohjoismaissa. Ratkaisujen keskiössä on Microsoft Dynamics 365, joka sisältää muun muassa asiakkuudenhallinnan (CRM), operaatioiden ja taloushallinnon hallinnan (ERP), henkilöstöhallinnon ja projektinhallinnan.

"Sosiaali- ja terveydenhuolto sekä Microsoft Dynamics 365 ovat Innofactorin strategiassa määritettyjä keskeisiä osaamisalueitamme", toteaa Innofactorin toimitusjohtaja Sami Ensio. "Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden johtava Microsoft Dynamics 365 -ratkaisujen toimittaja. Uskomme pilvipohjaisten liiketoimintaratkaisujen merkittävään kasvuun Pohjoismaissa seuraavien muutamien vuosien aikana. Kasvun osalta saatetaan puhua jopa kolminumeroisista vuosittaisista kasvuluvuista."

 

Espoossa, 19.9.2018

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja Pohjoismaissa. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Innofactorin asiakkaina on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Vuosina 2013–2017 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin yli 20 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi