Siirry suoraan sisältöön.

Innofactor ja KPMG aloittavat Microsoft Dynamics 365 -yhteistyön Suomessa

Tavoitteena tarjota asiakkaille kaikki palvelut liiketoiminnan transformaatioon yhdeltä luukulta

Hero Image

23.04.2020 10.00 EEST (UTC +3)

Lehdistötiedote
Vapaa julkaistavaksi

 

Pohjoismainen ohjelmistotalo Innofactor ja maailman johtaviin liikkeenjohdon, talouden, strategian, tietoturvan sekä teknologian konsultointipalvelujen tarjoajiin kuuluva KPMG aloittavat yhteistyön Suomessa. Yhteistyön tavoitteena on varmistaa asiakkaan transformaatiohankkeen onnistuminen tarjoamalla Suomen johtavat palvelut ja ratkaisut strategiasta toteutukseen yhdeltä luukulta.

Yhteistyössä tarjottavat palvelut ja ratkaisut:

  • strategian, muutosjohtamisen ja prosessikehityksen konsultointipalvelut,
  • käyttöönotto-, ylläpito-, kehitys- ja jatkuvat palvelut sekä
  • Microsoft Dynamics 365 -tuoteperheen pilvipohjaisten liiketoimintaprosessien digitalisaatioratkaisut, kuten suuryrityksille suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä (Microsoft Dynamics 365 Finance), pk-yrityksille suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä (Microsoft Dynamics 365 Business Central) sekä asiakkuudenhallintajärjestelmä (D365 Sales).

Lisäksi Innofactor ja KPMG kykenevät toimittamaan asiakkaille modernin työntekijäkokemuksen sekä turvallisen pilvi-infrastruktuurin palveluita ja ratkaisuja perustuen Microsoft 365, Microsoft Power Platform sekä Microsoft Azure -pilvialustoihin.

Asiakkaalle keskeisimmät yhteistyöstä koituvat hyödyt ovat hankekohtaisen riskin pieneneminen ja asioinnin helpottuminen, sillä monien kumppanuussuhteiden sijaan asiakas voi hoitaa koko hankkeen strategiatyöstä toimitukseen, ylläpitoon ja kehitykseen yhdeltä luukulta. Lisäksi asiakkaalla on kaiken aikaa käytettävissään alan johtava osaaminen Suomessa, Pohjoismaissa ja globaalisti.

 

KPMG:n johtava globaali asiantuntemus taloushallinnon ja liiketoimintakehityksen konsultoinnissa mahdollistaa asiakkaan järjestelmäratkaisun tehokkaan ja säädöstenmukaisen visioinnin sekä suunnittelun. Lisäksi KPMG on yksi johtavista Microsoftin Dynamics -kumppaneista globaalisti, mikä mahdollistaa lokaalin tuen eri maissa sekä kustannustehokkaan jatkuvan ylläpitopalvelun. KPMG:n asiantuntijat varmistavat, että järjestelmäkokonaisuus rakennetaan toimialakohtaisten tarpeiden, lakien ja säädösten mukaiseksi.

"Olemme iloisia Innofactorin kanssa alkavasta strategisesta yhteistyöstä, jolla lähdemme tuottamaan asiakkaille lisäarvoa lokaalisti sekä globaalisti. Asiakastarpeet ovat muuttuneet ja markkinaan pitää pystyä tuottamaan uuden tyyppistä palvelua yritysten transformaation tueksi. Tärkeää on yhdistää strategia, prosessit sekä teknologia yhdeksi kokonaisuudeksi. Lisäksi palveluiden skaalautuvuus eri asiakaskohderyhmille on tärkeää", toteaa liiketoimintateknologiapalveluiden johtaja Tomi Nevasoja KPMG:ltä.

Vahvan lokaalin teknologiaosaamisen yhteistyöhön tuo puolestaan Innofactor, joka on vakiinnuttanut asemansa johtavana Microsoft-ohjelmistoratkaisujen toimittajana suomalaisilla ja pohjoismaisilla markkinoilla. Innofactor oli ensimmäisiä Microsoftin pilvipohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän toimittajia Pohjoismaissa ja se kehittää jatkuvasti liiketoimintaansa vastaamaan asiakkaidensa muuttuvia tarpeita. Innofactor on viime aikoina toimittanut useita laajoja asiakkuudenhallinnan ja taloushallinnon järjestelmähankkeita.

"Olen innoissani päästessämme yhdistämään voimamme KPMG:n kanssa pilvipohjaisten liiketoimintaratkaisujen ja tietoturvan toteuttamiseksi asiakkaillemme. Innofactorin johtava Pohjoismainen Microsoft-ratkaisujen tuntemus ja vahva paikallinen toimituskyky, sekä KPMG:n maailmanluokan strategia- ja prosessiosaaminen täydentävät loistavasti toisiaan. Voimme yhdessä tarjota sekä paikallisesti että monikansallisesti toimiville organisaatioille Suomen johtavaa palvelua liiketoiminnan transformaatioon aina strategiasta toteutukseen", toteaa Innofactorin toimitusjohtaja Sami Ensio.

Yhteistyöhön voi tutustua tarkemmin Innofactorin ja KPMG:n kumppanuussivulla.Lisätietoja

Krister Määttä, Sales Manager, Microsoft platforms & solutions
KPMG Finland
Puh. 040 358 3636
Krister.Maatta@kpmg.fi

Jarkko Lindroos, Vice President, Customer Relations
Innofactor Finland
Puh. 040 582 9271
jarkko.lindroos@innofactor.com