Innofactor er tildelt Microsoft Azure Avansert Spesialisering-status som anerkjennelse for vellykkede skymigreringsprosjekter i Norden

Azure services and app modernization

24.03.2021 09.00 CEST/EET (UTC +2)

Pressemelding

Innofactor er en av de første nordiske Microsoft-partnerne som nå tildeles Microsoft Azure Avansert Spesialisering-status for Windows- og SQL Server Migrering. Statusen tildeles partnere som viser dyp kunnskap, omfattende erfaring og har bevist suksess med å migrere Windows Server- og SQL Server-baserte løsninger og tjenester til den offentlige skyplattformen Microsoft Azure.

Dette er en anerkjennelse av det høye nivået av ekspertise hos Innofactors Azure-konsulenter og dokumenterer selskapets evne til effektivt og trygt å bistå virksomheter med å migrere kompleks infrastruktur, løsninger og tjenester suksessfullt opp i skyen.

Med stadig flere organisasjoner som migrerer sine løsninger, tjenester og data til skyen, er det et økende behov for partnere som er i stand til å støtte disse migreringene på en sikker og pålitelig måte. Innofactors voksende team av Microsoft Azure-eksperter har hjulpet mange kunder med sin skyreise og støttet dem med å dra nytte av de nyeste funksjonene som Microsoft Azure har å tilby.

– Mange organisasjoner har kommet i gang med migrering av sin IT-infrastruktur til offentlig sky, men står nå overfor reelle utfordringer med effektivt og sikkert å kunne videreutvikle og forvalte deres økende omfang av skybaserte ressurser, sier Jørn Ellefsen, administrerende direktør i Innofactor Norge.

– Takket være våre Azure-eksperters dype kunnskap har vi kunnet utvikle standardiserte og veldokumenterte tilnærminger til skymigrering og -forvaltning som vi kan tilby markedet. Vi er glade og ydmyke når vi mottar denne nye akkrediteringen, og ser dette som en stor tillitserklæring fra Microsoft og våre kunder.

I løpet av de siste årene har Innofactor hatt privilegiet med å støtte ledende nordiske private og offentlige virksomheter i deres overgang til skyen, som danbolig, Felleskjøpet, Ullensaker kommune og Sykehusdistriktet Helsinki og Uusimaa (HUS). Innofactor tilbyr sine kunder ende-til-ende skytjenester, inkludert skyvurderinger, server- og databasemigrering, skyapplikasjonsutvikling, samt forvaltning og drift av skytjenester.

– Nordiske organisasjoner er ledende i å utnytte den offentlige skyen til å bygge bedre løsninger og tjenester for sine kunder, sier Pekka Horo, General Manager, Marketing & Operations, Microsoft Vest-Europa.

– Vi er glade for å ha dedikerte og kunnskapsrike partnere som Innofactor, som kan hjelpe kundene våre med å overføre løsninger til Microsoft Azure og dra nytte av data- og analyse-, AI- og sikkerhetsfunksjonene i verdensklasse.

For å sikre kundesuksess leverer Innofactor sine skymigreringstjenester i samsvar med Microsoft Cloud Adoption Framework og bransjens beste praksis. Innofactors siste tilskudd i det nordiske utvalget av skymigrasjonstjenester er Innofactor Virtual Data Center (VDC), en produktifisert løsning som bruker infrastruktur som kode (IaC), distribuert i kundens Azure-plattform, og gjør det til et håndterbart, trygt og kostnadseffektivt datasenter. Med flere eksisterende kunder allerede i Norge og Danmark rulles VDC-løsningen ut i Finland og Sverige i løpet av 2021.

Les mer om Innofactors Azure-tjenester her.

Sjekk ut våre åpne stillinger her.

 

For mer informasjon, kontakt:

Jørn Ellefsen
Administrerende direktør
Innofactor Norge
jorn.ellefsen@innofactor.com
+47 90 56 15 72

Eirik Engvik
Konsulentdirektør
Innofactor Norge
Tlf 91143284
eirik.engvik@innofactor.com

 

Innofactor
Innofactor er en ledende leverandør av digitalisering og skyløsninger i Norden med over 1000 kunder i privat og offentlig sektor. Innofactor har den bredeste porteføljen med kompetanse og ledende ekspertise innen Microsofts økosystem i Norden. Innofactor har ca 500 entusiastiske og kvalifiserte eksperter i Finland, Sverige, Danmark og Norge. I 2016-2020 har den årlige veksten av Innofactors nettoomsetning vært over 8,3%. Innofactor Plc aksjer er notert på hovedlisten til Nasdaq Helsinki Ltd. www.innofactor.com #ModernDigitalOrganization #PeopleFirst #CreatingSmiles

For å gi deg en bedre brukeropplevelse bruker vi informasjonskapsler på nettsiden vår. Ved å fortsette å bla gjennom nettsiden godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten.