Siirry suoraan sisältöön.

Innofactor vahvistaa toiminnanohjausosaamistaan

Hero Image

01.10.2013 00.00

Innofactor vahvistaa Suomen toiminnanohjausosaamistaan Microsoft Dynamics AX -alueella. 30.9.2013 allekirjoitetun sopimuksen mukaan Innofactor ostaa tamperelaisen Dynamic Teamin (Lainetar Oy:n) Microsoft Dynamics AX -liiketoiminnan, joka siirtyy välittömästi osaksi Innofactorin Business Solutions -liiketoimintayksikköä.

”Microsoftin ekosysteemissä Microsoft Dynamics AX on Dynamics NAV:n rinnalla kasvava markkina. Nyt julkistetun kaupan myötä voimme tukea asiakkaidemme olemassa olevia ERP-järjestelmiä sekä jatkossa uusia toiminnanohjaustarpeita täysimittaisesti”, toteaa Innofactor Oyj:n toimitusjohtaja Sami Ensio.

Innofactorin tavoitteena on kasvaa Microsoft-ratkaisujen toimittajana IT-markkinoiden keskimääräistä kasvua nopeammin.

Dynamic Team on vuonna 2009 perustettu neljän hengen IT-palvelutalo, joka on keskittynyt Microsoft Dynamics AX -tuotteeseen pohjautuviin ERP-toimituksiin. AX-tiimin vetäjä Tarja Laine kommentoi yritysjärjestelyä: ”Haluamme laajentaa osaamistamme, jotta pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaita myös Dynamics AX:ää tukevien Microsoft-ratkaisujen avulla. Koska Innofactor on Suomen johtava Microsoft-ratkaisujen toimittaja, meille on iso asia päästä mukaan samaan tiimiin.”

”On hienoa, että saamme joukkoomme Microsoft Dynamics AX -liiketoiminnan huipputason sertifioituja osaajia. Dynamic Teamin tekijöillä on vankka kokemus ja näkemys sekä toimittajan että asiakkaan puolelta. Tämä tukee osaltaan tavoitettamme nousta johtavaksi Microsoft-ratkaisujen toimittajaksi Pohjoismaissa”, Innofactorin Suomen maajohtaja Juha Rokkanen.

Innofactorilla on pitkä kokemus teollisuuden sekä asiantuntijaorganisaatioiden toiminnanohjausratkaisujen kehittäjänä. Innofactorilla on suomalaisessa IT-kentässä harvinaisen laaja-alainen palveluvalikoima, joustava toimintatapa yhdistettynä kaiken toiminnan kattavaan sertifioituun laatujärjestelmään.