Siirry suoraan sisältöön.

Enabling Holding Aps:n kaupan toteutui loppuun – Innofactor maksaa kaupan ensimmäisen osan yhtiön uusilla osakkeilla

Hero Image

31.12.2013 00.00

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 31.12.2013 klo 16.05

Innofactor Oyj allekirjoitti 13.12.2013 sopimuksen, jolla se osti Enabling Holding ApS:n ja sen tytäryhtiöiden Enabling ApS:n ja Enabling Sweden AB:n (yhdessä Enabling Group) koko osakepääoman yhtiön johdolta. Yhtiön 13.12.2013 tiedottaman tehdyn sopimuksen mukaisesti hankintahinta määräytyy Enabling Groupin vuoden 2014 toteutuneen EBITDA:n mukaan.Hankintahinta on vähintään noin 1,6 miljoonaa euroa ja enintään noin 4,0 miljoonaa euroa. Hankintahinta maksetaan pääasiassa Innofactor Oyj:n osakkeina ja pieni osa käteisenä.

Kaupan lopullinen toteutuminen (Closing) tapahtui tänään.

Innofactorin hallitus on 17.9.2013 yhtiökokouksen valtuutuksen perusteella päättänyt kaupan lopulliseen toteutumiseen liittyen suunnatusta osakeannista, jolla ensimmäinen osa kauppahinnasta maksetaan yhtiön uusilla osakkeilla. Lisäksi noin 0,04 miljoonaa euroa kauppahinnan ensimmäisestä osasta maksetaan käteisenä. Innofactor laskee liikkeelle suunnatussa annissa 1 244 685 kappaletta uusia osakkeita. Innofactor Oyj:n osakemäärä tulee olemaan yhteensä 32 153 737 osaketta, kun yhtiön antamat uudet osakkeet, 1 244 685 kappaletta on merkitty Kaupparekisteriin. Uudet osakkeet vastaavat 3,87 % osakeannin jälkeisestä osakemäärästä. Uudet osakkeet rekisteröidään Kaupparekisteriin arviolta tammikuun 2014 alussa. Kaupankäynti uusilla osakkeilla alkaa Helsingin pörssissä (NASDAQ OMX Helsinki) arviolta tammikuun 2014 aikana.

Kauppahinnan ensimmäisen osan maksamiseen käytettävien Innofactorin osakkeiden arvona käytettiin osakkeen 30.12.2013 päätöskurssia 1,26 euroa.

Loput hankintahinnasta on tarkoitus maksaa Innofactorin osakkeina vuoden 2015 ensimmäisellä puoliskolla. Kaikkia tämän hankinnan maksamiseen käytettäviä osakkeita koskevat siirtorajoitukset, jotka poistuvat asteittain vuosina 2014–2017.

Espoossa 31.12.2013

INNOFACTOR OYJ

Hallitus


Lisätietoja:

Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor on Pohjoismaiden johtavia Microsoft-ratkaisuihin keskittyneitä ohjelmistotoimittajia. Innofactor toimittaa asiakkailleen IT-projekteja systeemi-integraattorina sekä kehittää omia ohjelmistotuotteita ja -palveluita. Oman tuotekehityksen painopistealueena ovat Microsoft Azure -pohjaiset pilviratkaisut. Innofactorin asiakkaina on yli 1 000 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja muualla Euroopassa. Innofactor pyrkii toiminnassaan pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin. Innofactorissa työskentelee yli 400 innostunutta ja osaavaa henkilöä useissa toimipisteissä Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Venäjällä. Innofactorin liikevaihdon viiden vuoden kasvu vuosina 2008–2012 on ollut keskimäärin 35 prosenttia vuosittain. Innofactor on Suomen pörssin nopeimmin kasvava teknologiayhtiö. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia.