Siirry suoraan sisältöön.

Innofactorin kymmenes vuosi Deloitten Technology Fast 50 -listalla

Hero Image

01.12.2017 14.30

Uutinen

 

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa on jälleen listattu Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset. Innofactor on jo kymmenettä vuotta perättäin Deloitten 2017 Technology Fast 50 -listalla.


Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa etsittiin kolmattatoista kertaa Suomen nopeimmin kasvavia teknologiayrityksiä. Kasvun mittarina käytettiin liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden (2013–2016) ajalta. Technology Fast 50 -ohjelman kautta Deloitte ja OP tukevat suomalaisten kasvuyritysten näkyvyyttä ja kasvua sekä kotimarkkinassa että kansainvälisesti.

”Innofactor on kasvanut ja muuttunut yrityksenä todella paljon viimeisen kymmenen vuoden aikana. On siis todella upeaa olla tällä listalla edelleen ja peräti kymmenettä vuotta peräkkäin”, toteaa Innofactorin toimitusjohtaja Sami Ensio.


Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029

Innofactor
Innofactor on johtava digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja Pohjoismaissa. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Innofactorin asiakkaina on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Vuosina 2012–2016 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 28 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi