Innofactor laskee arviotaan vuoden 2018 liikevaihdosta ja käyttökatteesta (EBITDA)

25.01.2019 08.30 CEST/EET (UTC +2)

Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 25.1.2019 klo 08.30

 

Innofactorin 8.10.2018 antamassa pörssitiedotteessa todettiin, että Innofactorin vuoden 2018 liikevaihdon arvioidaan asettuvan suunnilleen edellisen vuoden 2017 tasolle, jolloin liikevaihto oli 65,7 miljoonaa euroa, ja käyttökatteen (EBITDA) arvioidaan olevan positiivinen, mutta jäävän kuitenkin edellisestä vuotta 2017 heikommaksi, jolloin käyttökate oli 1,3 miljoonaa euroa.

Asiakkaiden ostokäyttäytyminen poikkesi Suomessa vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä merkittävästi ennusteesta ja aikaisemmista vuosista asianhallinnan Dynasty-tuoteperheen päivitysten myynnin osalta, kun asiakkaat jäivät odottamaan vuodenvaihteen yli tuoteperheen uutta versiota. Myös Tanskan liikevaihto jäi neljännellä vuosineljänneksellä huomattavasti ennusteesta. Lisäksi on ilmennyt tarve alaskirjauksille muun muassa projektitoimituksiin liittyen. Kyseisistä syistä johtuen Innofactor laskee arviotaan vuoden 2018 liikevaihdosta ja käyttökatteesta (EBITDA).

Innofactorin vuoden 2018 liikevaihdon arvioidaan asettuvan alle edellisen vuoden 2017 tason, jolloin liikevaihto oli 65,7 miljoonaa euroa, ja käyttökatteen (EBITDA) arvioidaan jäävän koko vuoden osalta negatiiviseksi.

 

Espoossa 25.1.2019

INNOFACTOR OYJ

Hallitus

 

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2013–2017 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin yli 20 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization

Jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.