Siirry suoraan sisältöön.

Marcus Hasselbladista Innofactorin Ruotsin maajohtaja

Hero Image

05.02.2020 12.00 CEST/EET (UTC +2)

Lehdistötiedote
Vapaa julkaistavaksi

Tukholma, 5.2.2020 – Marcus Hasselblad on nimitetty Innofactorin Ruotsin maajohtajaksi 5.2.2020 alkaen. Hän johtaa Innofactorin liiketoimintaa Ruotsissa ja on vastuussa yhtiön liiketoiminnan laajentamisesta alueella.

Marcus Hasselblad liittyy Innofactor-konserniin yli 25 vuoden kansainvälisellä IT-alan kokemuksellaan. Edellisessä tehtävässään hän toimi globaalissa digitaalisen liiketoiminnan konsultointiyritys Publicis Sapientissa nimikkeellä Regional Managing Director and Vice President Technology, Nordics. Uransa aikana Marcus on toiminut teknologian, myynnin ja liiketoiminnan kehityksen johtotehtävissä Sapientissa, Sapient-Razorfishissa sekä viimeisimpänä Publicis Sapientissa. Hän on työskennellyt useita vuosia ulkomailla esimerkiksi Münchenissä sekä San Franciscossa auttaen Sapientia uudistamaan ja kehittämään liiketoimintaansa merkittävästi.

"Olen todella otettu saadessani tilaisuuden johtaa Innofactorin Ruotsin liiketoimintaa. Jo ensikeskustelut innofactorilaisten kanssa ovat saaneet minut hyvin vaikuttuneeksi siitä, millaisella innolla ja kunnianhimolla he tukevat asiakkaidensa digitaalista muutosta. Uskon vahvasti, että kansainvälinen kokemukseni digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä konsernin vahvan tarjooman suomat mahdollisuudet auttavat meitä kiihdyttämään Innofactorin palveluiden ja ratkaisujen kasvua Ruotsissa", sanoo Marcus Hasselblad.

"On ollut hieno kokemus työskennellä väliaikaisena maajohtajana Ruotsissa viimeisen kahdeksan kuukauden ajan. Olen oppinut paljon sekä liiketoiminnasta että ihmisistä. Haluaisinkin kiittää kaikkia työntekijöitämme Ruotsissa mahtavasta työstä. Maajohtajan rooli on keskeinen liiketoimintamme menestyksen kannalta. Olen vakuuttunut siitä, että Marcuksen johdolla voimme kiihdyttää vauhtiamme tärkeillä Ruotsin markkinoilla. Hänen kattava johtajuuskokemuksensa ja intohimonsa auttaa asiakkaita digitaalisessa muutoksessa tekevät hänestä oikean henkilön johtamaan huippuosaajiamme Ruotsissa", sanoo Innofactorin toimitusjohtaja Sami Ensio.

Lisätietoja

Sami Ensio, CEO
sami.ensio@innofactor.com, +358 50 584 2029

Marcus Hasselblad, Managing Director and Country Manager, Sweden
marcus.hasselblad@innofactor.com, +46 70 837 8431

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2014–2018 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin yli 14 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization