IT-alan konkari Anu Pitkänen tuo uutta virtaa Innofactorin Microsoft Dynamics ja analytiikka -liiketoiminnoille Suomessa
Hero Image

05.11.2020 11.34 CEST/EET (UTC +2)

Lehdistötiedote
Vapaa julkaistavaksi

Block image

Anu Pitkänen on aloittanut Microsoft Dynamics ja analytiikka -liiketoimintoihin keskittyvän Suomen Business Productivity -yksikön johtajana 2.11.2020. Anu toimii Innofactorin Suomen johtoryhmän jäsenenä raportoiden toimitusjohtaja Sami Ensiolle.

Anulla on yli 20 vuoden kokemus IT-alan tehtävistä niin toimittajan kuin asiakkaankin puolelta. Viimeisimpänä Anu toimi Nokian Renkailla nimikkeellä Head of Digital and Online ja tätä ennen Stockmannilla nimikkeellä Head of Business Solutions. Aiemmin Anu työskenteli 17 vuotta Digialla, jossa hän toimi monissa eri tehtävissä konsultista liiketoimintayksikön vetäjäksi.

”Otan uudet työtehtävät innolla vastaan. Viisi asiakasorganisaatioissa vietettyä vuotta toivat tervettä perspektiiviä IT-palveluiden toimittamisen vaatimuksiin ja nyt on hienoa palata toimittajan roolin. Uskon, että Microsoftin modernit ratkaisut ja Innofactorin kovan luokan osaaminen antavat mainion pohjan kumppanuuksiin perustuvan liiketoiminnan kehittämiseen. On myös mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä uusien ja osin vanhojenkin kollegoiden kanssa. Haluan omalla toiminnallani vahvistaa hyvää yhteistyötä ja työilmapiiriä, sillä pidän työyhteisön merkitystä hyvin keskeisenä organisaation menestyksen kannalta”, iloitsee Pitkänen.

”Toivotan Anun lämpimästi tervetulleeksi Innofactorille. Uskon, että Microsoft Dynamics ja analytiikka -liiketoiminnoilla on erinomaiset kasvumahdollisuudet seuraavien vuosien aikana ja olen vakuuttunut siitä, että Anun johtajuustaidoilla, syvällä liiketoimintaosaamisella ja tuoreilla ideoilla saavutamme hyviä tuloksia”, toteaa Innofactorin perustaja ja toimitusjohtaja Sami Ensio.

Lisätietoja

Anu Pitkänen, Vice President, Business Productivity
Innofactor Oyj
Puh. 050 560 9902
anu.pitkanen@innofactor.com
LinkedIn

Sami Ensio, CEO
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
sami.ensio@innofactor.com


Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2015–2019 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 10 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization #PeopleFirst #CreatingSmiles

 

Jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.