Siirry suoraan sisältöön.

Innofactor perustaa toimipisteen Jyväskylään

Tavoitteena rekrytoida lähivuosina kymmeniä IT- ja kyberturvallisuusalan osaajia ja opiskelijoita

Hero Image

06.10.2021 08.00 EEST (UTC +3)

Innofactor Oyj:n lehdistötiedote 6.10.2021 klo 8.00

 

Tukeakseen kasvutavoitteitaan Innofactor avaa uuden toimipisteen marraskuun 2021 alussa Jyväskylään. Jyväskylä valikoitui uuden toimipaikan sijainniksi erityisesti alueen IT- ja kyberturvallisuuskoulutuksen sekä -osaamisen takia.

Innofactor avaa heti useita työpaikkoja Jyväskylään ja lähivuosina tavoitteena on rekrytoida kymmeniä osaajia. Innofactor on vastikään lähtenyt vahvasti mukaan kyberturvallisuusliiketoimintaan Jarno Limnéllin johdolla, ja Jyväskylästä uskotaan löytyvän myös tälle alueelle lisävahvistusta tiimiin.

"Jyväskylä on keskeinen kaupunki kyberosaajien kouluttamisessa, ja osaajien tarve kasvaa koko ajan. Tämän takia on luonnollista, että kyberturvallisuuteen yhä vahvemmin panostava Innofactor haluaa olla läsnä siellä, missä osaajat ovat", sanoo Innofactorin kyberturvallisuusjohtaja Jarno Limnéll, joka toimii lisäksi professorina Aalto-yliopistossa ja dosenttina Jyväskylän yliopistossa.

IT- ja kyberturvallisuussektori on yksi Jyväskylän nopeimmin kasvavista toimialoista. Innofactor aikoo toimia läheisessä yhteistyössä esimerkiksi Jyväskylän yliopiston ja ammattikorkeakoulun kanssa, joilla on keskeinen rooli IT- ja kyberturvallisuusosaamisen kehittämisessä.

Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä Innofactorin kanssa. Voimme tuottaa yrityksille parhaiten heidän tarpeisiinsa sopivaa työvoimaa aktiivisella yhteistyöllä ja avoimen keskusteluyhteyden kautta. On erittäin tärkeää, että oppilaat voivat olla vuorovaikutuksessa ja rakentaa verkostoa yrityksiin jo opintojensa aikana. Perinteinen raja-aita työelämän ja korkeakoulun tarjoaman osaamisen kehittämisen välillä on murrettava, sillä yritysten ja korkeakoulujen yhteistyöllä mahdollistetaan opintojen joustava eteenpäin vieminen”, toteaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun IT-instituutin johtaja Mika Karjalainen.

Toimipiste sijaitsee Jyväskylän Kankaalla viime vuonna valmistuneessa Optimes Business Garden -rakennuksessa. Innofactorin kuusi muuta toimipistettä Suomessa sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa, Kajaanissa ja Kuopiossa.

Olen hyvin innoissani siitä, että pääsemme avaamaan Jyväskylään seitsemännen toimipisteemme Suomessa. Tavoitteemme on kasvaa Jyväskylässä merkittäväksi toimijaksi työnantajana ja oppilaitosyhteistyökumppanina sekä tietenkin myös asiakkaiden keskuudessa. Henkilökohtaisesti tämä merkitsee minulle myös paluuta juurilleni sekä yhden ympyrän sulkeutumista, sillä isoäitini isä Oskar Burgman toimi Kankaan paperitehtaan pitkäaikaisena teknisenä johtajana aina 1900-luvun puoliväliin saakka. On mahtavaa avata toimipiste juuri tänne vanhan paperitehtaan alueelle”, valaisee Innofactorin perustaja ja toimitusjohtaja Sami Ensio.

 

Lue lisää Innofactorin kyberturvallisuuspalveluista täällä.

Lehdistötiedote (08/2021) ”Professori Jarno Limnéll Innofactorin kyberturvallisuusliiketoiminnan vetäjäksi”.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täällä.

 

Lisätietoja

Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
sami.ensio@innofactor.com

Jarno Limnéll, Vice President, Cybersecurity Solutions
Innofactor Oyj
Puh. 040 527 6173
jarno.limnell@innofactor.com

 

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa noin 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2016–2020 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 8,3 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization #HybridWork #PeopleFirst #CreatingSmiles