Siirry suoraan sisältöön.

Innofactorille myönnetty Microsoft Azure Advanced Specialization -status tunnustuksena asiakkaiden pilvisiirtymän edistämisestä Pohjoismaissa

Azure services and app modernization

24.03.2021 09.00 CEST/EET (UTC +2)

Lehdistötiedote
Vapaa julkaistavaksi

 

Innofactorille on myönnetty yhtenä ensimmäisistä Microsoft-kumppaneista Pohjoismaissa Windows and SQL Server Migration to Microsoft Azure Advanced Specialization -status. Tämä tunnustus myönnetään kumppaneille, jotka ovat osoittaneet syvän osaamisensa ja kokemuksensa useissa onnistuneissa Windows Server ja SQL Server -pilvisiirtymähankkeissa. Se on osoitus Innofactorin Azure-ammattilaisten asiakaskeskeisyydestä ja vahvasta osaamisesta sekä yrityksen kyvystä toteuttaa asiakkailleen monimutkaisia pilvimigraatioita koskien infrastruktuuria, sovelluksia ja palveluja.

 

Yhä useampi organisaatio siirtää ratkaisunsa, palvelunsa ja datansa julkiseen pilveen. Tämä on luonut kasvavan tarpeen kumppaneille, jotka voivat tukea näitä usein monimutkaisia siirtymiä turvallisesti ja luotettavasti. Innofactorin alati kehittyvä Microsoft Azure -asiatuntijoiden joukko auttaa asiakkaita pilvisiirtymässä ja Azuren uusimpien kyvykkyyksien hyödyntämisessä.

Useimmat organisaatiot ovat jo jokin aika sitten aloittaneet pilvisiirtymänsä, mutta kohtaavat tällä hetkellä haasteita liittyen lisääntyneiden pilvipohjaisten resurssien tehokkaaseen ja turvalliseen kehittämiseen ja hallintaan”, toteaa Sami Ensio, Innofactorin toimitusjohtaja. ”Azure-ammattilaistemme syvän asiantuntemuksen ansiosta olemme voineet kehittää asiakkaillemme tuotteistettuja ja hyvin dokumentoituja tapoja tehokkaaseen pilvisiirtymään ja sen hallintaan. Olemme otettuja ja innoissamme saamastamme tunnustuksesta, joka ilmentää Microsoftin ja asiakkaidemme luottamusta meihin ja asiantuntijoihimme.

Viimeisten muutaman vuoden aikana Innofactor on tukenut useita pohjoismaisia yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita heidän pilveen siirtymisessään. Esimerkkeinä näistä ovat danbolig Tanskassa, Felleskjøpet ja Ullensakerin kunta Norjassa sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (HUS). Innofactor tarjoaa asiakkailleen kaikki tarvittavat palvelut sisältäen pilvivalmiuden arvioinnin, palvelimen ja tietokannan siirtämisen pilveen, sovelluskehityksen sekä hallinnointi- ja ylläpitopalvelut.

Suomalaiset organisaatiot ovat edelläkävijöitä julkista pilveä, kuten Microsoft Azurea, hyödyntävien ratkaisujen ja palvelujen toteuttamisessa asiakkailleen”, sanoo Pekka Horo, operaatioista ja markkinoinnista vastaava johtaja Microsoftin Länsi-Euroopan alueorganisaatiossa. ”On mahtavaa, että meillä on Innofactorin kaltaisia sitoutuneita ja osaavia kumppaneita, jotka voivat tukea asiakkaidemme pilvisiirtymää Microsoft Azureen ja auttaa heitä hyödyntämään sen johtavia data ja analytiikka-, tekoäly- ja tietoturvaominaisuuksia.

Innofactorin pilvisiirtymäpalveluissa hyödynnetään Innofactorin oman osaamisen lisäksi Microsoftin parhaita käytäntöjä, kuten Microsoft Cloud Adoption Framework -viitekehystä. Uusin lisäys Innofactorin pohjoismaiseen Azure-palvelutarjoamaan on Innofactor Virtual Data Center (VDC), jolla asiakas voi toteuttaa perinteisten fyysisten datakeskusten logiikan ja periaatteet täysin pilvipohjaisessa ympäristössä. VDC:ssä hyödynnetään pitkälle vietyjä IaC (Infrastructure as Code) -menetelmiä sekä modernia Azure-hallintamallia, ja se mahdollistaa korkeatasoisen tietoturvan, säädöstenmukaisuuden sekä hallittavuuden vaarantamatta ketteryyttä. VDC on jo käytössä useilla asiakkaillamme Norjassa ja Tanskassa, ja se tuodaan Suomen markkinoille vuoden 2021 aikana.

 

Tutustu Innofactorin Azure-palveluihin täällä.

Haemme jatkuvasti lisää Azure-asiantuntijoita. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täällä.

 

Lisätietoja

Heikki-Harri Kukkonen, liiketoimintajohtaja
Innofactor Oyj
Puh. +358 505358227
heikki.kukkonen@innofactor.com

 

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2016–2020 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 8,3 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization #PeopleFirst #CreatingSmiles

Tutustu Microsoft Azure -palveluihimme!

TUTUSTU MICROSOFT AZUREEN