Siirry suoraan sisältöön.

Viktor Lundqvistista Innofactorin Ruotsin maajohtaja

Hero Image

23.01.2018 12.30 CEST/EET (UTC +2)

Lehdistötiedote
Vapaa julkaistavaksi

Innofactorin Ruotsin maajohtajaksi on nimitetty Innofactorin operatiivinen johtaja Viktor Lundqvist. Aiempi maajohtaja Robert Erlandsson siirtyy uusiin haasteisiin.

Kuva: Robert Erlandsson antaa viestikapulan eteenpäin Viktor Lundqvistille.

Innofactorin Ruotsin uudeksi maajohtajaksi on nimitetty Viktor Lundqvist. Lundqvist on toiminut Innofactorilla Director of Operations -roolissa elokuusta 2016. Tätä ennen hänelle on kertynyt yli 10 vuoden kokemus eri tehtävissä Medius-konsernissa, missä hän on toiminut muun muassa konsernin tietohallintojohtajana, globaalina konsultoinnin johtajana sekä Medius Ruotsin toimitusjohtajana.

”Otan innolla vastaan uudet haasteet Innofactorin Ruotsin maajohtajana. Sekä meidän että asiakkaidemme tulee organisoitua uudella tavalla vastataksemme tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Tämä asettaa meille toimittajana erityisiä vaatimuksia, jotta voimme toimia parhaana mahdollisena oppaana asiakkaillemme heidän matkallaan yhä syvemmälle digitalisaation maailmaan. Aiomme jatkaa kasvuamme ja ennen kaikkea tukea ja neuvoa asiakkaitamme laajan asiantuntemuksemme ja innostuneen henkilöstömme avulla. Odotan mielenkiinnolla yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja sitä, että näen heidän valloittavan uusia huippuja digitaalisessa maailmassa", Lundqvist sanoo.

Erlandsson on yksi vuonna 2016 Innofactoriin fuusioituneen Cinteros AB:n neljästä perustajasta. ”Olen päässyt kokemaan todella antoisia vuosia Cinteroksen ja Innofactorin parissa ja haluan kiittää kaikkia upeita kollegoita, jotka ovat tehneet tästä unohtumattoman matkan. Kiitos kaikille työntekijöillemme ja asiakkaillemme näistä hienoista vuosista. Toivon, että digitaalinen matkamme jatkuu", Erlandsson jatkaa.


Lisätietoja

Viktor Lundqvist, viktor.lundqvist@innofactor.com, 073 374 01 63

Robert Erlandsson, robert.erlandsson@innofactor.com, 070 494 09 83


Innofactor

Innofactor on johtava digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja Pohjoismaissa. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Innofactorin asiakkaina on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Vuosina 2012–2016 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 28 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi